Vacature 1e monteur elektrotechniek

Sels en Glas Elektro is op zoek naar een 1e monteur elektrotechniek voor de regio Alkmaar. Ben jij specialist in de elektrotechniek en wil je graag werken aan uitdagende projecten bij zowel particulieren als bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je van ons verwachten

Je werkzaamheden

Als 1e monteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten bij onze klanten. Zowel zelfstandig als in teamverband. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. De werkzaamheden variëren van het uitbreiden van groepenkasten, uitvoeren van renovatiewerkzaamheden tot het oplossen van storingen bij particulieren en bedrijven – maar ook het aansluiten en onderhouden van zonnepanelen en het installeren van alarminstallaties en camerabeveiligingssystemen.

Elke dag, elke klus of project is anders. Het is jouw taak om de beste oplossing te realiseren voor onze klanten. Jouw kennis van elektrotechniek en vaardigheden zijn hierin doorslaggevend.

Wat we van jou verwachten

Wat wij van je vragen

Solliciteer nu voor 1e monteur bij Sels en Glas Elektro

Wil je werken als 1e monteur elektrotechniek in de regio Alkmaar/ Noord-Holland en ben je in het bezit van een MBO-niveau 3 diploma? Solliciteer dan op deze functie.

Neem je liever telefonisch contact met ons op? Dat kan op 0224-552010

Vul onderstaand formulier in