Voor wie?

Van utiliteit tot MKB en particulieren

Specialist in de elektrotechniek word je niet zomaar. Daar is kennis en jarenlange ervaring voor nodig. Onze klanten doen graag een beroep op die kennis en ervaring.

Ze besteden het werk graag aan ons uit en betalen een eerlijke prijs met uitstekende persoonlijke aandacht. Daardoor hebben we al veel mooie projecten mogen doen.

MKB

Exclusieve boetiek of hippe cadeauwinkel? U wilt dat uw producten op de juiste manier worden belicht. Subtiele spotjes of juist een geheel eigen verlichtingsplan? Wij verzorgen wat u nodig heeft. Ook voor de camerabeveiliging, de inbraakpreventie, de klimaatbeheersing en uw datanetwerk nemen wij voor onze rekening. Alles onder één dak. Wel zo handig!

Onderwijs of kinderopvang

Bij onderwijs draait het om eenheid. Geen losse systemen. Dat is onhandig én kostbaar. Prettig is het ook als steeds dezelfde onderhoudsman op uw school aanwezig is. Wel zo vertrouwd! En natuurlijk begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Wij werken daarom, in overleg, ook in de schoolvakanties.

 

Woningbouw

Tekeningen lezen van papier. Het plaatsen en aanleggen van het elektriciteitsplan. Van het doortrekken van de bedrading tot aan het installeren van de groepenkast. Ook het plaatsen van stopcontacten en lichtschakelaars behoort tot onze taken en wij zorgen voor een compleet geteste oplevering conform NEN1010 en NEN3140.

Utiliteit en bouw

Van bedrijfspand tot makelaarskantoor. Utiliteitsbouw vraagt om meedenken en flexibiliteit. We houden van de uitdaging en komen met creatieve oplossingen. Door onze ruime kennis en jarenlange ervaring kunnen we, zo nodig, out of the box denken. Zo richten we uw pand het slimst in.

Horeca

Een sfeervol restaurant of een monumentaal pand spreekt aan. Belangrijk, want u wilt dat uw klanten zich thuis voelen in uw gastvrije horecagelegenheid. Wij zorgen voor die juiste uitstraling. We leveren kwaliteit en service en geven u bedrijf de juiste verlichting.

Particulier

Van elektrotechniek tot duurzame oplossingen en van beveiliging tot datanetwerken, ook voor woningen regelen we totaaltechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande woningen, wij kijken naar uw wensen en bepalen samen met u de juiste oplossing. Passend binnen uw budget.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?