Installatiebedrijf voor elektrische installaties in Alkmaar en omgeving.

Na 17 jaar gewerkt te hebben voor gerenommeerde installatiebedrijven heeft Bart Sels in 2015 Sels Elektrotechniek opgericht. Als afgestudeerd technicus heeft hij altijd de ambitie gehad een eigen bedrijf op te richten. Sels Elektrotechniek is een jong groeiend bedrijf dat zich richt op elektrotechnische werkzaamheden voor zowel de particuliere- als de zakelijke klant.

U kunt ons inschakelen voor onder andere binnen- en buitenverlichting, inbraakpreventie, camerabeveiliging, datanetwerken en zonnepanelen. Bekijk hier ons complete dienstenpakket.

Erkend installateur

Veiligheid en professionaliteit staat op nummer één en Sels Elektrotechniek is daarom erkend installateur door Techniek Nederland en InstalQ.

“Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteitsbouw, infraproject, bedrijf of woning: U weet dat u vakmanschap in huis haalt.”
(bron Technieknederland.nl)

installQ
Techniek Nederland

Waarom erkennen?

Door een erkenning laat een installatiebedrijf zien dat bij hem de juiste kennis aanwezig is om het desbetreffende installatiewerk uit te voeren. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het gevraagde installatiewerk, maar ook dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft, over de juiste gereedschappen en instrumenten beschikt en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Waarom certificeren?

Waarom zou u uw werk laten certificeren? Omdat een onafhankelijke partij dan publiekelijk verklaart dat uw product, dienst of proces aan specifieke eisen voldoet. Tevens kan uw bedrijf dan het product, proces of dienst onder het stempel van een bepaald kwaliteitslabel opleveren. Steeds meer opdrachtgevers, overheden, verzekeraars en andere partijen hechten inmiddels veel belang aan certificering omdat het kwaliteitsniveau dan door een onafhankelijke derde is getoetst.

Ontzorgen

Sels Elektrotechniek staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en grote vermogen van ontzorgen. Wij denken mee in het ontwerp van uw project en geven hier een gedegen advies. Door de jarenlange ervaring is er vrijwel geen enkel probleem onoplosbaar en zijn er oplossingen voor vrijwel elk gewenst budget.

Wij werken samen met diverse merken en bedrijven waardoor wij een uitgebreide keuze kunnen aanbieden in assortiment. Voor elke stijl een passend aanbod.

Zegelrecht

Sels Elektrotechniek is een erkend installateur met zegelrecht.

Dit betekent dat: Wij bevoegd zijn om zegels te verbreken en aan te brengen in uw elektrotechnische installatie. Hierdoor kunnen wij veilig werken aan elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Contactgegevens

OPeningstijden