Buitenverlichting.

Waarom buitenverlichting?

Tuinverlichting heeft drie verschillende functies. Het is functioneel, sfeervol en biedt een extra stukje veiligheid.

Functioneel

Verlichting in de tuin zorgt ervoor dat de oprit goed zichtbaar is, het pad naar de voordeur goed te zien is en het sleutelgat van de deur zichtbaar is. In de zomer is het prettig om wat langer in de tuin te kunnen zitten en het gezelschap nog prima kunt zien.

Sfeervol

Het gehele jaar door zorgt buitenverlichting ervoor dat u de tuin vanuit binnen kunt bekijken. Op deze manier betrekt u, ongeacht het seizoen, de tuin bij het leven binnenshuis.

Ook voor de zomeravonden is een gezellig sfeervolle tuin of terras een enorme aanvulling en maakt u hier optimaal gebruik van.

Veiligheid

Tenslotte maakt verlichting uw huis en tuin ook een stukje veiliger. Goede verlichting in en om de woning kan helpen om inbraken te voorkomen.

Het is prettig thuiskomen in het donker en geeft een veilig gevoel.  Tevens zorgt een goede voordeur lamp er ook voor dat u goed kunt zien wie er voor de deur staat.

U kunt bij ons terecht voor uw nieuwbouw-, renovatie- of aanbouwproject.

Eisen buitenverlichting

Tuinverlichting heeft drie verschillende functies. Het is functioneel, sfeervol en biedt een extra stukje veiligheid.

Buitenverlichting moet vooral tegen alle weersomstandigheden kunnen. Hier wordt deze verlichting dan ook speciaal voor gemaakt. Regen, extreme kou en hitte: een goede buitenlamp overleeft dit allemaal.

LED-verlichting

LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige optie. Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede LED-buitenverlichting.

De installatie

Gaat u uw tuin opnieuw aanleggen en wilt u advies over het lichtplan, of wilt u de verlichting aanpassen in uw bestaande tuin. Geen probleem, wij van Sels en Glas  Elektro denken graag met u mee om te kijken naar een passende oplossing.

Voor het installeren van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen en dient door een erkend installateur te geschieden. U bent bij Sels en Glas  Elektro dan ook aan het juiste adres. Wij zijn erkend installateur door Techniek Nederland en InstaQ en staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Ook voor al uw vragen over binnenverlichting kunt u bij ons terecht. 

Heeft u vragen over buitenverlichting of bent u geïnteresseerd in één van onze overige diensten?