Laadpunten.

Laadpunten voor de elektrische auto

U ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn stil en schoon en milieuvriendelijk. Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. Er is een ruime keuze in diverse laadpunten. 

Of bent u een “groene ondernemer” en wilt u uw klanten en medewerkers de mogelijkheid bieden de auto voor de deur op te laden?

Sels en Glas Elektro plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar. Voor zowel de particuliere- als de zakelijke klant.

Waarom een oplaadpunt

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf.

De oplaadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten. Dit geldt ook voor scooters, fietsen, campers of vaartuigen.

Onze service

Wij leveren graag de service die u van ons mag verwachten. Allereerst worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Daarnaast worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt.

Ook denken wij graag mee in de plaatsing van een laadpunt.

Voorkom storingen

Steeds vaker zien wij dat een oplaadpaal na een aantal jaar het minder goed gaat doen. Er wordt dan ook vaker melding van storingen gemaakt. Voorkomen is daarom ook beter. Zoals elk andere elektrotechnische installaties, moet het onderhoud van een laadpaal regelmatig uitgevoerd worden. Laadpalen staan dag in dag uit in weer en wind. Stof en ongedierte vinden in het laadpunt een mooi plekje.

Preventief onderhoud

Laadpalen dienen jaarlijks van onderhoud voorzien te worden. Onze specialisten maken de laadpaal van binnen schoon, controleren de bedrading en aansluiting en testen de aardlekschakelaar. Dit onderhoud zorgt dat er minder storingen voorkomen en uitval van de paal wordt voorkomen. Zo bent u altijd zeker van een goed werkende laadpaal.

De voordelen

De voornaamste voordelen van elektrisch rijden zijn:

  • Het is beter voor het milieu. Er wordt namelijk geen CO2 uitgestoten wat wel gebeurt met fossiele brandstoffen
  • Het opladen van een elektrische auto verloopt snel
  • Keuze uit een divers assortiment van oplaadpunten
  • Elektrische auto’s zijn stiller
Kijk voor onze overige diensten eens op onze ‘wat wij doen‘ pagina.

Heeft u vragen over laadpunten of bent u geïnteresseerd in één van onze overige diensten?