Camerabeveiliging.

Met camerabeveiliging heeft u direct zicht op uw terrein

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor het beveiligen van uw pand of terrein enorm breed. Denk maar eens aan de camerasystemen waar u gemakkelijk met de mobiele telefoon of tablet contact heeft met het camerasysteem op uw terrein of in uw pand.

De belangrijkste redenen voor het aanschaffen van een camerasysteem zijn voornamelijk:

  • Preventie:    Bewakingscamera’s schrikken af
  • Registratie:    Ze verzamelen bewijsmateriaal
  • Controle:    U ziet de beelden van uw camerasysteem

Een camera schrikt af en werkt preventief. Daders houden van anonimiteit en dit zijn ze kwijt met camera’s

Een camera identificeert personen en objecten. Het herkennen hiervan is zo gemakkelijker.

Camerasystemen verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs.

Maar er is meer, veel meer. De technologie van tegenwoordig is slimmer dan wij en de mogelijkheden worden steeds groter. Meer weten over inbraakpreventie? Ook hierin kan Sels en Glas Elektro u verder helpen. 

Voor iedereen een systeem

Voor zowel de particuliere- als de zakelijke klant zijn er mogelijkheden. U kunt uw systeem aanpassen aan de grootte van het object. Dit maakt het bereikbaar voor iedereen.                    

Op onderstaande video vindt u een compilatie van de mogelijkheden van de hedendaagse systemen.

Werkwijze

Iedereen kan op internet zoeken naar bewakingscamera’s en deze bestellen. Tenminste zo simpel zou het zijn als er niet te veel haken en ogen aan zouden zitten.

Ons advies is daarentegen om uw systeem te laten installeren door een expert. Onze installateurs zijn gecertificeerd monteur van het merk Provision. De samenstelling van de juiste bewakingscamera, de juiste kabel, pluggen, harddiskrecorder en programmering daarvan is één, maar het installeren van het geheel op de juiste manier is mogelijk nog wel belangrijker.

Heeft u vragen over camerabeveiliging of bent u geïnteresseerd in één van onze overige diensten?